Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Canon RF 28-70mm F2.8 IS STM

Canon RF 28-70mm F2.8 IS STM

De Canon RF 28-70mm F2.8 IS STM is een compacte allround-zoomlens die perfect is voor verschillende fotografische toepassingen, zoals portretfotografie, straatfotografie en het vastleggen van reiservaringen.

Dit objectief geeft fotografen de kans om creatieve portretten te maken met een fraaie onscherpte in de achtergrond, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden.

Dankzij het ruime, vaste diafragma van f/2.8 kun je met gemak fotograferen in situaties met weinig licht, van de magische schemering van het 'blauwe uur' tot slecht verlichte binnenopnamen.

De lens benut de voordelen van het EOS R-systeem, zoals de grote lensvatting en Canon's optische technologieën. Deze weersbestendige lens is ontworpen voor betrouwbaarheid, ook onder zware omstandigheden. Dankzij de optische beeldstabilisatie, die tot 5,5 stops corrigeert, is hij geschikt voor uitdagende opnamesituaties.

Met een ingeschoven lengte van 92,2 mm en een gewicht van 490 gram is deze lens een van de lichtste in zijn klasse. Dankzij het lagere gewicht vergeleken met eerdere modellen is hij ideaal voor creatieve fotografen.

De RF 28-70mm F2.8 IS STM biedt snelle aanpassingen aan sluitertijd, diafragma en ISO via de Control/Focus-ring, wat flexibiliteit biedt tijdens het fotograferen.

foto: Gemaakt met  RF 28-70mm F2.8 IS STM  en EOS R6 Mark II - f/2.8, 1/200, 100

In combinatie met een van Canon's compacte full-frame camera's uit het EOS R-systeem, zoals de EOS R8, biedt deze lens een lichte en reisvriendelijke oplossing met uitstekende prestaties bij weinig licht.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon RF 28-70mm F2.8 IS STM is vanaf oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €1.319,99.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: