Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

DJI Neo drone

DJI Neo drone

De nieuwe DJI Neo is een klein technisch wonder van slechts 135 gram. Deze ultralichte drone, die zonder afstandsbediening te bedienen is en vanaf je handpalm gelanceerd kan worden, staat bol van de innovaties.

Zo volgt hij automatisch onderwerpen met AI, biedt hij de bekende QuickShots-functie en schiet hij gestabiliseerde 4K-video's, en dat alles met een vliegtijd van maar liefst 18 minuten.

Of je nu binnen of buiten vliegt, de propellerbeschermers zorgen voor maximale veiligheid terwijl je moeiteloos je dagelijkse avonturen of gezellige momenten met vrienden vastlegt.

Met een druk op de modusknop van de drone kan de gebruiker eenvoudig de gewenste opname-instelling selecteren, waarna de DJI Neo automatisch de rest doet, zonder dat een afstandsbediening nodig is.

De drone kan net als de DJI Mini drone 12MP-foto's maken met een 1/2-inch beeldsensor en 4K UHD-video's opnemen met 30 frames per seconde, ondersteund door DJI's stabilisatie-algoritmen. Na de opname landt de drone weer op de handpalm van de gebruiker.

De AI-algoritmes van de DJI Neo zijn ontworpen om automatisch het onderwerp in beeld te volgen, ideaal voor activiteiten zoals fietsen, skateboarden of wandelen. Voor meer creatieve opnames biedt Neo zes slimme QuickShot-modusopties.

De DJI Neo is ontworpen om zonder afstandsbediening te functioneren, maar kan ook worden gekoppeld aan de DJI Fly-app, afstandsbedieningen, RC Motion, DJI Goggles en zelfs spraakbesturing. Via een Wi-Fi-verbinding met een smartphone kan de drone met virtuele joysticks in de DJI Fly-app worden bestuurd, met een bereik tot 50 meter. De app biedt ook instellingen voor de volghoek en afstand, wat meer flexibiliteit geeft bij het opnemen.

In combinatie met de DJI RC-N3 kan de Neo video's verzenden tot 10 kilometer afstand en nauwkeurig worden bediend met traditionele RC-sticks voor professionele opnames.

Voor een meeslepende ervaring kan de Neo worden gekoppeld aan DJI Goggles 3, RC Motion 3 of de FPV Remote Controller 3, waarmee hij moeiteloos door nauwe ruimtes en binnenomgevingen kan navigeren.

Met behulp van een infrarood- en monoculair visueel positioneringssysteem blijft de DJI Neo zelfs bij windkracht 4 stabiel in de lucht hangen. De ingebouwde Return to Home-functie voegt daar een extra laag veiligheid aan toe, door de drone automatisch terug te laten keren naar het vertrekpunt. Dit maakt het vliegen niet alleen eenvoudiger, maar ook zorgelozer.

De DJI Neo is beschikbaar voor € 199,-.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: