Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

DJI Air 3S

DJI Air 3S drone

De nieuwe DJI Air 3S legt landschappen, portretten zowel overdag als 's nachts gedetailleerd vast, met behulp van een 1-inch CMOS-camera, een 70 mm medium telecamera en met Nightscape Omni Obstakel detectie.

De DJI Air 3S is een geavanceerde dual-camera drone ontworpen voor reisfotografie. Met een 1-inch CMOS primaire camera en een 70mm medium tele camera, elk met maximaal 14 stops dynamisch bereik die beide de nieuwe Free panorama-functie ondersteunen, biedt de Air 3S flexibele opnamebereikselecties om landschappen, architectuur en meer vast te leggen in scherpe details.

De nieuwe obstakeldetectie van de drone in het nachtlandschap en de nauwkeurige next-gen Smart RTH (Return-to-Home)-functies zorgen voor moeiteloze gemoedsrust om veilig perfecte filmische foto's te maken in de nacht.

Vergeleken met de vorige generatie DJI Air 3 maakt de DJI Air 3S gebruik van een geavanceerder compressiealgoritme voor videocodering. Hiermee worden videobestanden met meer dan 30% verkleind zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Zo besparen makers kostbare opslagruimte.

Dual camera
De dual camera's van de Air 3S verbeteren de 10-bits en ISO-beeldkwaliteit. Zelfs in de normale kleurmodus kunnen de dubbele camera's van de Air 3S 10-bits video opnemen met H.265-codering, wat zorgt voor verfijnde kleurprestaties en meer flexibiliteit in de postproductie, waarbij de maximale ISO is verhoogd tot 12.800.

In de D-Log M- en HLG-kleurmodi wordt de maximale ISO verhoogd tot 3.200, wat zorgt voor meer helderheid en meer details in stedelijke nachtscènes.

De gratis panoramamodus in beide camera's maakt het mogelijk om naadloos panoramische opnamen te maken door meerdere afbeeldingen met een handmatig geselecteerd onderwerp of gebied aan elkaar te plakken. De groothoekcamera biedt een breder gezichtsveld (FOV), wat de efficiëntie bij het maken van panoramafoto's aanzienlijk verbetert.

De medium telecamera vermindert de beeldvervorming aanzienlijk, maakt uitgestrekte opnamen met een breed perspectief van meerdere foto's en rijke details vastgelegd door de superieure brandpuntsafstand.

De grote sensor van de primaire 50MP, 1-inch-CMOS camera, versterkt door geavanceerde beeldverwerkingstechnologie en intelligente algoritmen, behoudt zelfs de kleinste details bij weinig licht, zoals bij zonsondergangen en nachtlandschappen.

De secundaire 70mm medium telecamera met een 3x optische zoom blinkt uit in portret- en voertuigopnamen en biedt een gecomprimeerde scherptediepte om elk onderwerp te benadrukken met een gedurfdere, meer filmische look. Met zijn 48MP 1/1.3-inch CMOS-sensor ondersteunt deze camera dezelfde videospecificaties en kleurmodi als de primaire camera. Dit zorgt voor visueel consistente beelden voor gestroomlijnde nabewerking.

Veiliger vliegen in de nacht
De Air 3S is de eerste DJI-drone met naar voren gerichte LiDAR, terwijl het ook beschikt over neerwaartse infrarood time-of-flight (TOF)-sensoren en zes zichtsensoren (twee aan de voorkant, achterkant en onderkant) om omnidirectionele obstakeldetectie in het nachtlandschap te bereiken.

Deze technologie stelt de Air 3S in staat om obstakels automatisch te identificeren en te omzeilen tijdens de vlucht en terugkeerpaden, wat zorgt voor probleemloze veiligheid tijdens nachtfotografie.

Aangedreven door realtime vision positioning en kaartconstructietechnologieën, onthoudt de DJI Air 3S vliegroutes wanneer er voldoende verlichting beschikbaar is. Dit zorgt voor een veilige terugkeer bij het opstijgen vanaf locaties zonder satellietsignaal1.

ActiveTrack 360°
De ActiveTrack 360° kan elk onderwerp in het frame houden. Op basis van de omringende vliegomgeving plant de geoptimaliseerde trackingprestatie automatisch een vliegpad. Het past de kadrering aan om dynamischere opnamen te garanderen die het onderwerp in het middelpunt van de belangstelling houden, zelfs als de onderste helft van hun lichaam gedeeltelijk verborgen is, zoals wanneer ze achter struiken of op een brug staan.

Met een vliegtijd van maximaal 45 minuten biedt de Air 3S voldoende tijd om locaties te verkennen, composities te maken, filmische opnamen te maken en de opnames te herhalen.

Prijzen en beschikbaarheid

De DJI Air 3S RC-N3 is te koop voor 1.099 EUR en stelt piloten in staat om de live feed en vluchtstatus te controleren met hun smartphone.
De DJI Air 3S Fly More Combo (DJI RC-N3) is te koop voor 1.399 EUR en bevat de DJI RC-N3 afstandsbediening, een ND-filterset, twee extra batterijen, een batterijlaadhub, een schoudertas en meer.
De DJI Air 3S Fly More Combo (DJI RC 2) is verkrijgbaar vanaf 1.599 EUR en wordt geleverd met de DJI RC 2-afstandsbediening met een 5,5-inch 1080p 700-nit high-bright scherm, een ND-filterset, twee extra accu's, een acculaadhub, een schoudertas en meer.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: