Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Think Tank Backlight V2 en Digital Holster V3 series vernieuwd

Think Tank Backlight V2 en Digital Holster V3 series vernieuwd

De Think Tank Backlight v2 en de Digital Holster v3 serie hebben een nieuwe versie die voldoet aan de veranderende behoeften van fotografen en bieden een ideale combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid die professionals nodig hebben voor hun veeleisende werkomgevingen.

Think Tank Backlight v2

De Think Tank Backlight serie is vernieuwd om aan de specifieke behoeften van de hedendaagse fotograaf te voldoen. De rugzakken zijn nu gemaakt van nieuw Dynatec nylon, dat niet alleen duurzaam en robuust is, maar ook licht van gewicht, wat het ideaal maakt voor gebruik in de natuur en op reis.

Dit materiaal biedt superieure weerstand tegen slijtage, waardoor de tassen ideaal zijn voor fotografen die vaak in zware omstandigheden werken. Er zijn ook twee nieuwe kleuren beschikbaar: Montane Green en Slate Black.

Think Tank BackLight 26L Montane Green Airmesh Covered Harness

Een belangrijk kenmerk van de Think Tank Backlight rugzakken is de unieke mogelijkheid om de rugzak rond de heup te draaien, zodat je als fotograaf gemakkelijk toegang hebt tot je uitrusting zonder de tas af te hoeven doen. Dit is vooral handig bij het fotograferen in drukke steden of ruige natuur waar het neerzetten van de rugzak geen optie is.

De geüpdate modellen zijn beschikbaar in verschillende maten, van compacte versies die geschikt zijn voor minimale uitrustingen, tot grotere versies die zijn ontworpen voor uitgebreide configuraties. De binnencompartimenten zijn door de verdelers precies af te stellen op je eigen uitrusting. Het ergonomische ontwerp en het lichte, ademende rugpaneel maken de tassen ook comfortabel om te dragen, zelfs voor langere periodes.

De verstelbare heupriem heeft ook bevestigingspunten voor extra accessoires.

Think Tank Digital Holster v3

Updates omvatten een beter gepositioneerd vak voor de regenhoes, zodat deze gemakkelijker en sneller toegankelijk is bij plotselinge weersveranderingen. Geoptimaliseerde rugpanelen verminderen wrijving en verbeteren de wendbaarheid voor meer comfort tijdens lange opnamesessies of bij het navigeren door drukke gebieden. Extra padding is toegevoegd om de uitrusting nog beter te beschermen.

Het minimalistische uiterlijk van de vorige Think Tank Digital Holster serie is behouden voor een strakke en professionele look, samen met de innovatieve 'pop down'-functie die de tas uitbreidt om een zonnekap of een langer teleobjectief te kunnen vervoeren.

Digital Holster 5

Deze functie voegt flexibiliteit toe aan de functionaliteit van de tas, waardoor deze zich aan een breed scala aan opnamescenario's kan aanpassen. Met verschillende beschikbare maten zorgt de Think Tank Digital Holster serie ervoor dat er voor elke camera- en objectiefcombinatie een perfecte pasvorm is. Dit geldt zowel voor compacte mirrorless camera's tot grotere DSLR-sets.

De tassen zijn voorzien van een speciaal accessoirevak voor het opbergen van geheugenkaarten, lensdoppen en andere kleine voorwerpen, wat de organisatie eenvoudig en efficiënt maakt. De afneembare, antislip schouderriem draagt bij aan het draagcomfort. Elk model komt tot slot met een hoogwaardige regenhoes om ervoor te zorgen dat de uitrusting wordt beschermd tegen ieder weertype of omstandigheden.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Think Tank Backlight v2 rugzakken en de Digital Holster v3 tassen zijn binnenkort verkrijgbaar.

De Think Tank Backlight v2-serie heeft een adviesverkoopprijs van € 169,99 voor de Backlight Sprint tot € 399,99 voor de Backlight 36L. Think Tank Digital Holster v3 tassen variëren van € 69,99 voor de Digital Holster 5 tot € 139,99 voor het grootste model, de Digital Holster 150 v3.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: