Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Hasselblad X2D 100C Earth Explorer Limited Edition

Hasselblad X2D 100C Earth Explorer Limited Edition

De Hasselblad X2D 100C Earth Explorer Limited Edition is een exclusieve kit voor avontuurlijke fotografen, met een Hasselblad X2D 100C camerabody, XCD 55V objectief en essentiële accessoires.

Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts duizend exemplaren wereldwijd en combineert de uitzonderlijke mogelijkheden van de Hasselblad X2D 100C met een kenmerkende Tundra Brown buitenkant, een kleurenpalet geïnspireerd door de Scandinavische wildernis.

Tundra Brown, een tint die zijn oorsprong vindt in de Scandinavische wortels van Hasselblad, valt op tussen de meest fascinerende kleuren van de natuur. Met deze unieke tint wil Hasselblad de avontuurlijke geest van fotografen die extreme omgevingen trotseren met moed en vastberadenheid symboliseren.

Dankzij de Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) kunnen de subtiele tinten van de Scandinavische toendra en andere adembenemende landschappen nauwkeurig vastgelegd worden.

Explorer Kit

De kit bestaat uit het Hasselblad X2D 100C Earth Explorer Limited Edition camerahuis, een XCD 2,5/55V objectief, een Limited Edition camerariem, UV-filter, een oplaadhub voor het X-systeem batterijen en twee X-systeem accu's. Met deze accessoires hebben fotografen alles wat ze nodig hebben om meteen aan hun volgende grote avontuur te beginnen.

De kleur Tundra Brown het grijsgroen van de arctische vegetatie met het diepbruin van de bodem...

Geïnspireerd door het veerkrachtige ecosysteem van de Scandinavische toendra - waar leven gedijt onder zware omstandigheden - mengt de kleur Tundra Brown het grijsgroen van de arctische vegetatie met het diepbruin van de bodem en benadrukt de minimalistische elegantie van de metalen behuizing van de camera.

Exclusieve functies en onderscheidend ontwerp

Elke kit is voorzien van een met laser ingegraveerde "Earth Explorer" inscriptie en een uniek serienummer variërend van 0001 tot 1000 in oranje op de zijkant van de camerabehuizing, wat de exclusiviteit garandeert. Een speciaal "Earth Explorer" opstartscherm begroet gebruikers elke keer dat de camera wordt ingeschakeld en markeert het begin van een creatieve reis.

De limited-edition camerariem is gemaakt van milieuvriendelijk gerecycled plastic, verweven met traditionele weeftechnieken. De binnenkant bestaat uit high-tech, zachte, huidvriendelijke stof voor uitzonderlijk comfort, lichtgewicht prestaties en eenvoudig onderhoud. De riem is voorzien van handgeborduurde "Hasselblad" tekst aan de buitenkant en een met precisie lasergegraveerde "Earth Explorer" aan de binnenkant.

Prijs en beschikbaarheid

Voor de liefhebbers is de Hasselblad X2D 100C Earth Explorer Limited Edition verkrijgbaar voor € 14.999.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: