Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Insta360 Ace Pro 2 met 8K-beeldkwaliteit en slimmere AI

Insta360 Ace Pro 2 met 8K-beeldkwaliteit en slimmere AI

De Insta360 Ace Pro 2 groothoek actiecamera levert innovatieve 8K-videokwaliteit, slimmere en eenvoudigere opnamen met Ai-technologie, verbeterde audio en een robuuster ontwerp voor de meest extreme acties.

Legendarische Leica optische kennis in de vorm van een Summarit objectief, maakt dat het zich onderscheidt van de concurrentie met high-end beeldkwaliteit. In combinatie met een verbeterde 1/1,3" 8K-sensor met 13,5 stops dynamisch bereik, Leica-kleurprofielen en i-LOG levert de Insta360 Ace Pro 2 betere beelden in situaties die andere actiecamera's gewoon niet aankunnen.

Het dubbele chipontwerp draagt ook bij aan de beeldkwaliteit en prestaties. De Insta360 Ace Pro 2 is de eerste actiecamera met een speciale Pro Imaging-chip die zorgt voor beeldverwerking en ruisonderdrukking. Een aparte 5 nm AI-chip zorgt voor verdere beeldverwerking en algemene cameraprestaties.

Deze dubbele chip maakt ook meer opnamemodi en hogere specificaties mogelijk, zoals 8K30fps video, 4K60fps Active HDR en verbeterde - gevoed door een AI neuraal netwerk - PureVideo voor opnamen onder donkere omstandigheden.

Zelfs tijdens snel bewegende scènes en actie met een hoge intensiteit kunnen makers genieten van vloeiende, scherpe video dankzij hogere framesnelheden, of dingen vertragen met heldere 4K120fps slow-motion.

Door Leica ontworpen kleurprofielen, geven opnamen hun kenmerkende uitstraling. Voor wie op zoek is naar een professionele workflow voor colorgrading, biedt het nieuwe i-LOG profiel meer flexibiliteit om rijke en natuurlijke kleuren te behouden, zelfs onder water.

Met een verbeterde waterdichtheid tot 12 meter (60 meter met Dive Case) en een temperatuurbestendigheid tot -20ºC is hij klaar voor wintersport en ruwe omgevingen.

FlowState stabilisatietechnologie zorgt ervoor dat video's onder alle omstandigheden vloeiend blijven, en 360º Horizon Lock houdt alles perfect waterpas. Snel opladen brengt de batterij in 18 minuten op 80% of in 47 minuten op 100%, zodat je sneller weer aan de slag kunt.

Insta360 ACE PRO 2 Flowstate

De in-camera AI Highlights Assistant selecteert automatisch de beste momenten, terwijl de mobiele app AI gebruikt voor geavanceerde automatische bewerking en creatieve effecten. Dit elimineert complexe bewerkingsworkflows en transformeert clips onmiddellijk met dynamische cuts en overgangen.

Andere AI-innovaties zijn het Invisible Selfie Stick-effect en AI Warp om fantasierijke ideeën tot leven te brengen, zodat makers moeiteloos verbluffende content kunnen produceren.

Beschikbaarheid en prijzen

De Insta360 Ace Pro 2 Standard-uitvoering heeft een adviesverkoopprijs inclusief btw. van € 449,99 en de Insta360 Ace Pro 2 Dual batterijbundel kost € 469,99.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: