Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nikkor Z 35mm f/1.4 full-frame objectief

Nikkor Z 35mm f/1.4 full-frame objectief

De Nikkor Z 35mm f/1.4 is een compacte, lichtsterk full-frame objectief met een vaste brandpuntsafstand van 35 mm, geschikt voor straatfotografie, reisreportages en evenementen. Ook voor video-opnamen is de NIKKOR Z 35mm f/1.4 een goede keuze. Foto- en videografen profiteren van de flexibiliteit om met natuurlijk licht te werken. Het lichte ontwerp biedt verschillende creatieve mogelijkheden.

Weinig objectieven zijn zo veelzijdig als een lichtsterk objectief met een vaste brandpuntsafstand van 35 mm. De Nikkor Z 35mm f/1.4 is het eerste Z-objectief van Nikon met een diafragma van f/1.4, wat flexibiliteit biedt bij opnamen in situaties met weinig licht.

Bij opnamen met een open diafragma van f/1.4 kan geprofiteerd worden van een grote, zachte bokeh. Dit is ideaal voor spontane portretten of natuurfoto’s waarbij het onderwerp moet afsteken tegen de achtergrond, en ook voor creatieve tegenlichtopnamen. Opnamen bij weinig licht zijn helder en scherp, en kortere sluitertijden kunnen worden gebruikt om actie vast te leggen zonder verlies van helderheid.

Of een fotograaf nu visuele composities of verhalende diepte waardeert, de beste straatfotografie ontstaat vaak onverwacht. Het NIKKOR Z 35mm f/1.4 objectief heeft een vaste brandpuntsafstand die helpt bij het vastleggen van momenten waarop elementen samenkomen.

De autofocus is snel, vloeiend en stabiel. Met een minimale scherpstelafstand van 0,27 m biedt dit objectief de mogelijkheid om dichtbij te komen en scherpe opnamen van interessante details te maken, of video's op te nemen in kleine ruimtes.

Bovendien heeft dit full-frame objectief een lichtgewicht constructie en is het goed afgedicht, wat handig is voor fotografen die graag overal willen verkennen, ongeacht de weersomstandigheden.

Beschikbaarheid en prijs

De Nikkor Z 35mm f/1.4 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 729,-.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: