Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nikkor Z 50mm f/1.4 full-frame objectief

Nikkor Z 50mm f/1.4 full-frame objectief

Het Nikkor Z 50mm f/1.4 full-frame objectief is ontworpen om een natuurlijk perspectief vast te leggen met een hoge mate van detail. Dit 50 mm objectief valt op door het grote diafragma van f/1.4, dat in combinatie met de scherpe optiek en snelle autofocus zorgt voor heldere en scherpe beelden, zelfs bij weinig licht.

Het Nikkor Z 50mm f/1.4-objectief is geschikt voor verschillende lichtomstandigheden, waardoor het ideaal is voor zowel alledaagse als reis- en evenementfotografie. Het grote diafragma van f/1.4 en de standaard beeldhoek bieden creatieve mogelijkheden voor uiteenlopende onderwerpen, van portretten tot close-ups.

Nikon’s snelle scherpstelsysteem zorgt voor nauwkeurige focus, zelfs bij f/1.4, met een indrukwekkende beeldkwaliteit, levendige kleuren en gelijkmatige scherpte.

Fotografen en videografen die opnamen maken bij f/1.4 profiteren van een fraaie, zachte bokeh, ideaal voor portretten en creatieve beelden met tegenlicht. Dit diafragma maakt het ook mogelijk om bij weinig licht gedetailleerde opnamen te maken met lagere ISO-waarden en snellere sluitertijden, zonder verlies van helderheid. Voor close-ups biedt de minimale scherpstelafstand van 0,37 meter de flexibiliteit om fijne details vast te leggen.

De Nikkor Z 50mm f/1.4 is het tweede full-frame f/1.4-objectief in de Nikon Z-serie en biedt, net als de Nikkor Z 35mm f/1.4, gebruiksgemak en draagbaarheid. Beide objectieven zijn robuust afgedicht voor extra duurzaamheid en licht genoeg om gemakkelijk mee te nemen tijdens gebruik op een Nikon Z-camera.

Met de snelle en stille autofocus, aangedreven door Nikons meervoudige scherpstelsysteem, stelt dit objectief nauwkeurig scherp op onderwerpen, zelfs bij opnamen met een diafragma van f/1.4, waardoor je makkelijk de snelle momenten kunt vastleggen.

Beschikbaarheid en prijs

De Nikkor Z 50mm f/1.4 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 559,-

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: