Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Peak Design Duffel 50L, 80L en Ultralight Packing Cubes

Peak Design Duffel 50L, 80L en Ultralight Packing Cubes

Peak Design introduceert twee nieuwe, grotere formaten, 50L en 80L, aan hun bestaande 35L en 65L Travel Duffel lijn. Samen met de gloednieuwe, compacte Ultralight Packing Cubes van Peak Design, bieden deze Fair Trade tassen comfort en stijl voor al je reizen.

De Peak Design Travel Duffel 50L is perfect voor langere reizen of als incheckbagage. Met afneembare handgrepen en een schouderband kan hij op diverse manieren gedragen worden. De tas is, evenals de 35L en 65L varianten, gemaakt van 100% gerecycled 600D nylon canvas en heeft een waterdichte 900D voering aan de onderkant en waterafstotende coating.

De enkele ritssluiting biedt gemakkelijke toegang tot een ruim compartiment (59cm x 35cm x 22cm) voor maximaal vier Peak Design Cubes of Pouches en andere spullen. De lichtgrijze binnenvoering maakt het eenvoudig om items terug te vinden, terwijl diefstalvertragende ritstrekkers voor veiligheid zorgen.

De 80L versie is ideaal voor extra lange reizen, met meer ruimte en veelzijdigheid. Net als de 50L heeft hij afneembare handvatten en een schouderriem. Gemaakt van 100% gerecycled 600D nylon canvas, ook met een robuuste 900D waterdichte voering en waterafstotende coating.

De ritssluiting biedt gemakkelijke toegang tot het hoofdcompartiment van 77cm x 35cm x 31cm, geschikt voor 8 Peak Design Cubes of Pouches en extra spullen. Lichtgrijze binnenvoering en diefstalvertragende ritstrekkers zorgen voor gemak en veiligheid.

Peak Design Ultralight Packing Cubes

De Ultralight Packing Cubes, verkrijgbaar in Small, X-Small en XX-Small, zijn perfect voor het organiseren van niet-kleding items. Gemaakt van 100% gerecycled, PFAS-vrij, weerbestendig Terra Shell en ademend, rekbaar Mesh, bieden ze snelle zichtbaarheid van de inhoud. Elke kubus kan omgevormd worden tot een ultralichte schoudertas met een apart verkrijgbare Peak Design Cord Hook-riem.

De Ultralight Packing Cubes zijn perfect voor elke inpakbehoefte. Ze zijn ontworpen om plat op te vouwen en strak op te rollen, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. De Ultralight Packing Cubes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Cloud, Dune, Sage, Eclipse en Black.

Beschikbaarheid en prijzen

De adviesverkoopprijzen zijn € 179,99 voor de Peak Design Travel Duffel 50L en € 219,99 voor de 80L versie, verkrijgbaar in Black en Sage.

De nieuwe Peak Design Ultralight Packing Cubes zijn binnenkort verkrijgbaar in drie maten. De prijs voor de Mesh of Terra Shell stof is gelijk:

Ultralight Packing Cube XX-Small in Black, Sage en Eclipse: € 19,99
Ultralight Packing Cube X-Small in Black, Sage en Eclipse: € 24,99
Ultralight Packing Cube Small in Black, Sage en Eclipse: € 29,99
Ultralight Packing Cube BUNDLE XXS-XS-S in Zwart: € 59,99

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: