Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Peak Design milieuvriendelijke Coyote X-Pac collectie

Peak Design milieuvriendelijke Coyote X-Pac collectie

Peak Design Everyday en Travel Bags introduceert een nieuw materiaal en kleur aan de tassenlijn: Coyote X-Pac. Dit materiaal en de warme, robuuste kleur kwamen eerst in een gelimiteerde editie tot stand in samenwerking met Huckberry. De reacties van zowel gebruikers als het Peak Design-team waren echter zo enthousiast, dat deze uitvoering nu wordt opgenomen in het vaste assortiment voor elf van hun meest geliefde tassen.

Peak Design heeft samen met X-Pac gezocht naar een duurzamer alternatief voor hun materialen en koos voor de nieuwe VX-21 Ocean Edition. Dit innovatieve materiaal, gemaakt van 100% gerecyclede visnetten en geproduceerd in Amerika, past perfect bij de duurzaamheidseisen van Peak Design. Het combineert robuustheid, weerbestendigheid en milieuvriendelijkheid met het karakter van hun Versa Shell-stof.

Wat deze samenwerking bijzonder maakt, is dat de exclusieve combinatie van het Coyote X-Pac VX-21 Ocean Edition materiaal alleen voor Peak Design tassen beschikbaar zal zijn tot 2025.

Deze tassen blijven trouw aan de klimaatneutrale en B-Corp certificeringen, en met hun betrokkenheid bij 1% for the Planet en de Conservation Alliance zetten ze wederom een stap vooruit in verantwoord design.

De buitenkant van alle Peak Design Coyote X-Pac tassen heeft dezelfde unieke kenmerken:

• Opgebouwd uit meerlaags laminering
• Buitenlaag gemaakt van 100% gerecycled nylon visnetten
• Binnenlaag is in de oplossing geverfd gerecycled poly
• Daartussen zit een 22° diamantpatroon van gerecycled 50D-polyester garen met de naam X-PLY.
• PFAS-vrij.
• Gebruikt C0 DWR, een waterafstotende behandeling die een milieuvriendelijker alternatief is voor traditionele DWR-behandelingen.

Everyday Backpack 30L

De Peak Design Coyote X-Pac collectie

De nieuwe Peak Design Coyote X-Pac collectie bestaat uit 11 populaire en bewezen Peak Design producten, waaronder de Everyday Backpack 20L en 30L V2, de Travel Duffel 35L en 50L, Travel Backpack 45L, Everyday Sling 3L en 6L V2 en de Wash Pouch (Small) en Tech Pouch (Small).

Eerder dit jaar werden ook de Coyote kleurige edities van de Peak Design Slide, Slide Lite, Leash en Cuff toegevoegd aan het bestaande assortiment Peak Design camerariemen.

Vanwege de hoogwaardige kwaliteit van het X-Pac materiaal zijn de prijzen voor deze collectie iets hoger dan voor hetzelfde product in de standaard kleuren.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: