Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Peak Design Tech Pouch Small

Peak Design Tech Pouch Small

De Peak Design Tech Pouch Small is een compacte versie van de originele, grotere Tech Pouch, met dezelfde functionaliteit en hetzelfde stijlvolle ontwerp. Deze kleinere uitvoering is ideaal voor minimalisten en lichte reizigers.

Ondanks het kleinere formaat is hij ontworpen om alledaagse benodigdheden zoals kabels, kaarten, batterijen en opladers efficiënt op te bergen - inclusief alle soorten Apple laders. De Tech Pouch Small heeft een extern handvat en hoeken met inzetstukken.

De Tech Pouch Small is voorzien van twee Cord Hook lussen, waardoor het etui eenvoudig kan worden bevestigd aan elke Peak Design camerariem of draagriem. Dit maakt het mogelijk om de pouch als een compacte handsfree sling bag te dragen. De tas is Fair Trade gecertificeerd en heeft een 100% CO2-neutrale voetafdruk, wat de toewijding aan duurzaamheid en ethische productie benadrukt.

De tas heeft een geavanceerd, maar intuïtief opbergsysteem met twaalf vakken. Vier grote zakken in origami-stijl kunnen worden uitgevouwen voor grotere items zoals voedingsadapters of externe harde schijven.

Er zijn ook kleinere stretch- en ritsvakken voor diverse kleine voorwerpen, en een speciale lus voor een pen of stylus. De buitenkant van het etui is gemaakt van duurzame en weerbestendige stof.

De tas is voorzien van een stevige UltraZip die extra wijd opent. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de tas rechtop blijft staan op elk oppervlak, waardoor de inhoud goed zichtbaar en toegankelijk is.

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe Peak Design Tech Pouch Small is verkrijgbaar in de kleuren Black, Midnight, Ash en Sage. De adviesprijs is € 59,99 inclusief btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: