Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

The Beauty of the Netherlands - Albert Dros

The Beauty of the Netherlands - Albert Dros

Dros' fotografie heeft vaak een bijna magische kwaliteit en onthult bekende en minder bekende perspectieven van het Nederlandse landschap. The Beauty of the Netherlands: 10 Years of Photography is een indrukwekkend koffietafelboek dat een decennium van zijn werk toont, van pittoreske dorpjes tot het dierenleven in weilanden.

De Nederlandse landschapsfotograaf neemt de lezer mee op een reis door ons land, waarbij hij iconische en verborgen plekken van Nederland laat zien. Het boek belicht de natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en het unieke licht van Nederland.

foto: © Albert Dros - Mushroom World

Dros staat bekend om zijn vaardigheid in het vangen van magische lichtomstandigheden. Hij gebruikt technieken zoals lange sluitertijden om surrealistische, schilderachtige beelden te creëren.

Zijn foto's van uitgestrekte tulpenvelden, karakteristieke molens en schilderachtige grachten van Amsterdam roepen tevens een gevoel van tijdloosheid en sereniteit op. Deze beelden worden vaak versterkt door de aanwezigheid van dramatische luchten, waarbij de kleuren van zonsondergangen en zonsopgangen een warme gloed over het landschap werpen.

Dros' werk nodigt de lezer uit om de schoonheid van de natuur in Nederland te waarderen en inspireert tot het ontdekken van de verborgen parels van het land.

foto: © Albert Dros - Kissing Horses

Door zijn creatieve composities en technische perfectie laat Albert Dros zien dat Nederland, ondanks zijn compacte grootte, een grootse schoonheid bezit. Het boek is een bron van inspiratie voor fotografen, reizigers en natuurliefhebbers.

The Beauty of the Netherlands - Albert Dros
Aantal pagina’s: 320
Prijs: € 59,50
Uitgever: Terra

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: