Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Tamron 28-300mm F/4-7.1 Di III VC VXD 10.7x all-in-one zoom

Tamron 28-300mm F/4-7.1 Di III VC VXD 10.7x all-in-one zoom

De Tamron 28-300mm F4-7.1 VC is een veelzijdige zoomlens, geschikt voor zowel Sony E-mount full-frame als APS-C mirrorless camera's. Deze alles-in-één lens biedt een breed bereik van 28 mm groothoek tot 300 mm tele, met een uitstekende beeldkwaliteit. Met een lengte van slechts 126 mm en een gewicht van 610 gram is het een van de meest compacte lenzen met een 10,7x zoom.

De lens is uitgerust met het Tamron VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineaire scherpstelsysteem, dat zorgt voor snelle, stille en nauwkeurige autofocus over het hele zoombereik. Het Tamron VC-mechanisme (vibratiecompensatie) garandeert scherpe beelden uit de hand, zelfs bij 300 mm of in situaties met weinig licht.

Met een minimale scherpstelafstand van 0,19 meter en een maximale vergrotingsverhouding van 1:2,8 in de groothoekstand, biedt dit objectief mogelijkheden voor groothoekmacrofotografie. Daarnaast is de lens voorzien van een "focus hold" knop en een USB-C aansluiting voor Tamron's Lens Utility-software, wat de creatieve opties voor zowel foto- als videografie uitbreidt.

De constructie is vochtbestendig en het voorste element heeft een beschermende fluorcoating. Deze 28-300mm F4-7.1 VC maakt het mogelijk om verschillende situaties vast te leggen met één objectief, waardoor het een geschikte keuze is voor veelzijdige fotografie.

foto: © Tsuka Yakumo

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe Tamron 28-300mm F/4-7.1 Di III VC VXD (Model A074) voor full-frame Sony E-mount zal naar verwachting eind augustus verkrijgbaar zijn voor een adviesverkoopprijs van € 999,00.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: