Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

imagePROGRAF PRO-1100: een professionele A2-fotoprinter

imagePROGRAF PRO-1100: een professionele A2-fotoprinter

De imagePROGRAF PRO-1100, een A2-topmodel fotoprinter binnen het aanbod professionele desktop-inkjetprinters, is speciaal ontworpen voor professionele fotografen en serieuze fotografieliefhebbers en biedt een hoge fotokwaliteit en duurzaamheid.

De nieuw ontwikkelde pigmentinkt LUCIA PRO II1 biedt een verbeterde beeldkwaliteit met een groter kleurbereik in vergelijking met het eerdere imagePROGRAF PRO-1000-model en produceert gedetailleerde prints met indrukwekkende diepte, waarbij zelfs de fijnste nuances in fotografie nauwkeurig worden weergegeven.

De inkttechnologie van deze printer biedt opmerkelijke lichtechtheid en krasbestendigheid, waardoor kunstwerken tientallen jaren bewaard kunnen blijven, met een lichtbestendigheid tot 200 jaar. Het 12-kleuren pigmentsysteem zorgt voor een breder kleurbereik, vloeiende overgangen en diepere zwart- en blauwtinten, wat vooral in landschappen en schaduwrijke delen zorgt voor meer detail en diepte.

Dit detailniveau geeft gebruikers, van beginners tot exposanten, het vertrouwen dat de prints volledig overeenkomen met het originele beeld.

Voor liefhebbers van een matte afwerking op kunstdrukpapier verbetert de toevoeging van matzwarte inkt de zwartdichtheid, wat resulteert in diepe, rijke zwarttinten, vooral bij zwart-witfotografie. Voor een glanzende afwerking biedt de fotoprinter mooie resultaten op glanzend en halfglanzend papier, waarbij de Chroma Optimiser zorgt voor een gelijkmatige glans en verfijning.

De krasbestendige eigenschappen van deze afdrukken maken ze geschikt voor gemakkelijk hanteren bij inlijsten, verpakken en tentoonstellen. Deze functies maken de PRO-1100 tot een van Canon's meest geavanceerde printers.

De imagePROGRAF PRO-1100 maakt het overbodig om grotere printformaten uit te besteden, wat handig is voor drukproeven en educatieve instellingen zoals fotovakscholen en universiteiten.

Met dezelfde printkop, inkt en software als grotere modellen (PRO-6600, PRO-4600 en PRO-2600) biedt deze printer consistente resultaten voor printformaten van 17 inch tot 60 inch breed.

De imagePROGRAF PRO-1100 is verkrijgbaar voor € 1.399,-.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: