Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Polaroid Hi-Print 4x6 printer voor ansichtkaartformaat

Polaroid Hi-Print 4x6 thuisprinter

De Polaroid Hi-Print 4x6 thuisprinter is een compacte printer die gebruik maakt van Dye Diffusion Thermal Transfer (D2T2) technologie dat zorgt voor mooie beeldkwaliteit.

Ben je klaar met telefoonfoto's die digitaal liggen te verstoffen? Met de nieuwe Polaroid Hi-Print 4x6 fotoprinter print je als een pro, gewoon thuis vanaf de bank. Deze stijlvolle en compacte printer geeft niet alleen je bureau een upgrade, maar brengt ook je dierbare herinneringen tot leven in een klassiek ansichtkaartformaat.

Of je nu je fotoalbums wilt vullen, een leeg lijstje hebt om te vullen, of je kale muren wilt opfleuren, de Polaroid Hi-Print 4x6 is je perfecte partner. Dankzij de gebruiksvriendelijke Polaroid Mobile app verbind je de printer moeiteloos met je telefoon. In een handomdraai personaliseer en print je je foto's, klaar om tastbare herinneringen te worden.

Het werkt heel eenvoudig: koppel de printer draadloos via bluetooth, maak verbinding via de app, en laat je creativiteit de vrije loop. In een mum van tijd verander je je digitale momenten in prachtige, tastbare prints. De Hi-Print 4x6 werkt exclusief met Polaroid Hi-Print 4x6 Film Cartridges, wat garant staat voor scherpe en kleurrijke fotoafdrukken.

De Dye Diffusion Thermal Transfer (D2T2) technologie werkt met een printkop die warmte toepast op een lint met vaste kleurstoffen. De kleurstof verspreidt zich vervolgens over het printmedium, waarbij vloeiende kleurovergangen ontstaan. Het proces herhaalt zich voor elke kleurlaag, wat zorgt voor continue kleurtonen die ideaal zijn voor je foto's.

Na het aanbrengen van de kleuren wordt een beschermlaag aangebracht, die je print bestand maakt tegen krassen, UV-licht en water. Dankzij deze innovatieve methode produceert de Hi-Print 4x6 levendige kleuren, scherpe details en duurzame prints die lang mooi blijven.

Prijzen en beschikbaarheid

De Polaroid Hi-Print 4x6 fotoprinter is binnenkort los leverbaar voor € 159,99 of in een Polaroid Hi-Print 4x6 Everything Box voor € 189,99 (bevat de printer en paper cartridge voor 80 prints). De printer gebruikt uitsluitend de Polaroid Hi Print 4x6 Paper Cartridge, deze bevat 80 prints en kost € 39,99 inclusief btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
No items found.
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: