Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Datacolor Spyder, SpyderPro en Print en foto-video bundel

Datacolor Spyder, SpyderPro en Print en foto-video bundel

Met de nieuwe Datacolor Spyder en SpyderPro kan de kleurnauwkeurigheid voor de nieuwste beeldschermtechnologieën verder worden uitgebreid. Deze veelzijdige tools zorgen ervoor dat gebruikers beginnen met nauwkeurige kleuren op hun monitoren, waardoor ze content kunnen creëren die echt hun creatieve visie weerspiegelt en de beoogde resultaten aan hun publiek levert.

De intuïtieve gebruikersinterface begeleidt zowel beginners als professionals door een snel en eenvoudig kalibratieproces, wat kleurnauwkeurigheid, consistentie en fijne details garandeert. De productfuncties zijn afgestemd op de specifieke workflowbehoeften van fotografen, videografen, foto/video hybride shooters en content creators.

Ook biedt de SpyderPro onbeperkte kalibratie-instellingen voor echt aanpasbare workflows, ondersteunt de kalibratie van monitoren met hoge helderheid, bevat het video/cinema targets, en biedt het de optie voor kleurcontinuïteit over meerdere beeldschermen.

De producten bevatten ook Datacolor's DevicePreview Beta, een functie waarmee gebruikers hun foto's kunnen bekijken zonder deze naar hun telefoon te hoeven sturen.

De Datacolor Spyder geeft je het vertrouwen dat wat je op je monitor ziet, hetzelfde is als wat je zult zien op de populairste telefoons en tablets van vandaag. Het combineert kleurkalibratie van het beeldscherm en DevicePreview in één tool.

Datacolor introduceert ook twee nieuwe kits, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele fotografen en videografen, beide met de geavanceerde SpyderPro-kalibratie-eenheid. Dit krachtige hulpmiddel zorgt voor nauwkeurige kleurweergave over monitoren, printers en camera’s, waardoor workflows worden gestroomlijnd voor ultieme kleurnauwkeurigheid.

Beide kits worden geleverd in duurzame, draagbare koffers, wat creatieve professionals een efficiënte en kosteneffectieve oplossing biedt voor het bereiken van professionele kleurprecisie.

Spyder Print Studio
Deze alles-in-één oplossing is ontworpen voor fotografen die volledige kleurcontrole willen van opname tot afdruk. Het bevat SpyderPro voor snelle en nauwkeurige monitorkalibratie, Spyder Cube voor perfecte witbalans en Spyder Print voor het maken van aangepaste printerprofielen.

Samen zorgen deze tools voor optimale kleurnauwkeurigheid gedurende het hele fotografische proces, wat consistente en perfecte afdrukresultaten garandeert.

Spyder Photo/Video Kit
Ontworpen voor hybride creators, combineert deze kit de SpyderPro met de Spyder Cube, Spyder Checkr Video en een set kleurenkaarten, waardoor het onmisbaar is voor zowel fotografie als videografie.

Deze tools helpen consistente, levensechte kleuren te garanderen in meerdere workflows, van fotoshoots tot videobewerking, en bieden verbeterd kleurbeheer in de studio en onderweg.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Datacolor Spyder- en SpyderPro-kalibratoren zijn zeer binnenkort verkrijgbaar. De adviesprijzen inclusief btw zijn €189,99 voor de Datacolor Spyder en €289,99 voor de Datacolor SpyderPro. De Datacolor Spyder Print Studio is verkrijgbaar voor €549,99 en de Datacolor SpyderPhoto Video Kit voor €389,99.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: