Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Samyang Remaster Slim lenskit

Samyang Remaster Slim lenskit

De Samyang Remaster Slim lenskit is een uniek objectiefsysteem, waarmee fotografen kunnen wisselen tussen drie brandpuntsafstanden (21mm/28mm/32mm) met slechts één AF-module op de camera.

Remaster Slim is een eerbetoon aan de oude P&S-camera, een relikwie uit de analoge tijd. Hier voegt de technologie van nu een nieuwe laag toe aan het aloude point-and-shoot-principe.

Met drie brandpuntsafstanden – 21mm, 28mm en 32mm – geeft het de fotograaf de mogelijkheid om in het moment het alledaagse tot het onverwachte vast te leggen. Het is een lichtgewicht instrument, creatieve alledaagse snapshots, landschappen of straatscènes vast te leggen.

Voor Sony full-frame mirrorless camera's met E-mount levert deze lens een beeldkwaliteit, waarbij een zachte gloed de randen van het onderwerp omhult, afhankelijk van de lichtbron. Dit effect verzacht huidtinten en geeft de foto's een dromerige sfeer. Fotografen kunnen hiermee hun artistieke visie en emoties krachtig overbrengen.

In APS-C-stand biedt de cropfactor brandpuntsafstanden die variëren van 31,5mm tot 48mm, wat zorgt voor veelzijdigheid bij portretten en dagelijkse opnames, ideaal voor elke situatie.

Remaster Slim weegt slechts 66,5 gram (RS 32mm F2.8), inclusief de module en optiek - bijna de helft van het gewicht van andere objectieven die momenteel verkrijgbaar zijn. Daarnaast is het systeem ongelooflijk plat met slechts 19,5 mm, waardoor het makkelijk mee te nemen is en het zo in je jaszak past.

Met de AF/MF-schakelaar op de RS AF-module kun je snel schakelen tussen de scherpstelstanden, afhankelijk van de situatie. Hij heeft ook een kleine scherpstelring voor precieze nauwkeurigheid. Op de module kan een standaardfilter van 49 mm worden bevestigd, zodat je creatieve effecten kunt toevoegen of je foto's kunt optimaliseren op basis van de opnameomstandigheden.

Bovendien biedt de USB-C-poort op de module een eenvoudige manier om firmware-updates uit te voeren, zonder extra accessoires. Hierdoor kun je het objectief up-to-date houden met altijd de nieuwste functies en verbeteringen.

De optiekjes leveren uitzonderlijke close-up prestaties bij alle brandpuntsafstanden. In de MF-modus is de minimale scherpstelafstand nog korter, wat creatieve flexibiliteit mogelijk maakt van opvallende stillevens tot dynamische opnamen met wazige achtergrond en een krachtig perspectief

Prijs

De Samyang Remaster Slim lenskit met de AF-module, drie brandpuntsafstanden (21mm, 28mm en 32mm) in een stevige harde draagkoffer bedraagt € 419,00 inclusief btw.  

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: